pátek 22. července 2016

Psané slovo #16

Článků jako šafránu, už je to skoro měsíc od toho posledního. Tak jsem tu teď v pátečním odpoledni dostal chuť aspoň na psané slovo, které bude třeba takovou vlaštovkou k dalším článkům. Momentálně jsme každý den na příměstských táborech, které pořádáme v rámci mé práce. Dnes jsme skončili pětidenní tábor na koních, od pondělí máme plavecký. To jen tak, ať víte, co děláme. Kromě toho po večerech hrajeme World of Warcraft nebo deskové hry, klasika. Naposled to byl herní večer s Munchkinem, kde přišlo zatím nejvíce lidí. Díky všem zúčastněným, bylo to super. Co se týče čtení, snažíme se nezahálet. To pak vypadá nějak následovně.


Momentálně nemám rozečteno nic! Dočetl jsem Mistborn: Poselství práva, což byl druhý pokus o přečtení. Nějak jsem se na začátku nemohl sžít s tou dobou, ve které se to odehrává. Nakonec se z toho ale vyklubal zajímavý příběh, sympatické postavy a já se těším na další díl, ve kterém bych se měl dočkat konce. Taky už jsem měl včera v plánu začít hrát Zázračnou kněžku, ale únava byla silnější. Takže na to teprve přijde čas. U další knihy jsem na vážkách. Dnes přišel Marellion, který mě láká, protože... protože Asterion. Na druhou stranu Hawksmoore od Paseky není lákadlo o nic menší. Dám vědět, jak to dopadlo.


Moc se mi na blog psát nechce. Čas by na to byl, ale když ony ty postavy se samy nevyexpí. Úplně by to tu umřít ale nemuselo. Pořád máme spoustu věcí, které je třeba napsat, nafotit. Jen vždy najít tu trochu motivace, aby se ten článek/recenze zrealizovala. Stejně je léto, okurková sezóna a všichni jsou spíše venku, než aby pročítali jeden blog za druhým. Já se chystám recenzovat Mistborn, Marellion a dalšího Hellboye, ale všechno má svůj čas. Ono se to píše lépe, když je za okny deštivo a zima.

Nás čeká další velká akce, třetí valašské deskohraní, které proběhne první víkend v srpnu. Tímto vás všechny zvu! Akce má událost na facebooku, mrkněte. Hrajeme celý den a celou noc, spousta nových i starších her, spoluhráči a všechno, co k takové akci patří. Včera nám přišly další hry, které si tam budete moci vyzkoušet. Tato informace je tu jen tak bokem, pro čtenáře našeho blogu, kteří o tom třeba neví. Pár takových už totiž bylo, teď jezdí pravidelně a je to super. :) Těšíme se na všechny. https://www.facebook.com/events/1734639996776189/


1 komentář:

  1. Prosím ťa, ako si urobil tie fotky? Sú proste dokonalé, to umenie z nich priam žiari! Nauč ma ako tiež také robiť. :D

    OdpovědětVymazat