úterý 15. září 2015

Psané slovo #12

Tak co myslíte, je teď ten pravý čas na nějaké to psané slovo? Na blogu je to sice takové vlažnější, oproti minulým měsícům, ale co se dá dělat. Za týden začíná další semestr, prázdniny utekly až nepříjemně rychle a kolotoč školy a práce se dá opět do pohybu. Na druhou stranu si ve vlaku zase víc počtu, při čekání na hodiny a ve větších pauzách taky. Momentálně mám za sebou akorát Zaklínače, který příjemně překvapil a pár komiksů, nejčastěji z ultimátního kompletu, ale třeba taky nové Želvy Ninja, ty byly parádní. Navíc už se třepu na Slova paprsků od Sandersona. To s sebou do školy ale asi tahat nebudu.


Po dohrání Zaklínače jsem přesedlal opět zpátky na PS3 a rozehrál Assasins Creed 3, Diablo 3 a Fallout: New Vegas. Aby toho nebylo málo, snažím se rozečíst dalšího Koniáše, tentokrát povídkovou knihu, takže by to mělo jít v pohodě, povídka po povídce. Dost času teď ale sežere to hraní. Verča si čte Harryho. Aby toho nebylo málo, koupili jsme si deskovku Hra o trůny. Máme ji doma týden, zatím pořád zabalenou. Ve středu bude mít hrací premiéru, tak snad se nám podaří ty pravidla podchytit hned u prvních her. Vypadá to sakra dobře a hodnocení nemá vůbec špatné. Stejně jako byla recenze na deskovou hru Witcher, tady na to bude časem taky.


Náš víkend byl sice pracovní, ale odehrával se na Špilberku v duchu středověkých slavností, takže to bylo vlastně celkem fajn. Kostýmy, zbraně a dobová atmosféra tam byla oba dva dny na výbornou. Střídavě jsme se ještě pohybovali na pivním festivalu v Brně, tam už to byl trochu chaos a hlavně spousta piva. Spousta. Nic pro nás řidiče. Když spojím čtyřdenní dojíždění z Brna tam a zpět s naším bolavým pejskem, který si něco udělal s packou, a musíme teď pravidelně navštěvovat veterináře kvůli antibiotickým injekcím, je to celkem vyčerpávající. 


Článek už ale píšu hezky doma, v klidu, po obědě a po kávě. Takže si není na co stěžovat. Teď se jen rozhodnout, jestli po zveřejnění zapnu Assasins Creed nebo se dám do čtení. Takové dilema je mnohem příjemnější. Čekejte v blízké době zase nějaké recenze, ať už to bude ten Žaboch nebo něco jiného. Pořád si pohrávám s myšlenkou, jestli nějakým zajímavějším způsobem recenzovat i ty hry na PS3, pár lidí už nám to navrhlo. Ale tím si nejsem jistý, tak třeba můžete napsat, jestli do toho jít nebo je to zbytečnost, o kterou nebude zájem a bude lepší zůstat u toho, jak to je doteď. 


2 komentáře:

  1. Recenze na hry určitě ANO! A zrovna by mě zajímal ten Mass Effect. Hrála jsem jedničnu, ke zbytku se nedosala, tak ať vím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Slova paprsků jsou skvělá. Máš se opravdu na co těšit. Zatím jsem v polovině a nestačím se divit, co se tam všechno děje. Prostě Sanderson. ♥ (Koukejte si pořídit i Elantris!)
    Assassin's Creed 3 má naprosto boží soundtrack. Nikdy jsem to nehrála, ale ty písničky poslouchám prakticky pořád. Na hry recenze nepiš, budu si pak chtít koupit PS3 ještě víc než teď. :D
    Doufám, že Jack bude brzy v pořádku. :(

    OdpovědětVymazat