neděle 6. září 2015

Na přání: Zámek a klíč 4: Klíče království

Je to tady. Už čtvrtý díl série Zámek a Klíč se blíží českému vydání. Pokud jste někdy viděli obaly jednotlivých dílů, určitě vám právě tato kniha utkvěla v paměti. Bílý přebal (včetně bílého hřbetu) vypadá v knihovně naprosto fantasticky. 


Samozřejmě se počítá s tím, že předchozí knihy znáte. U nás najdete recenze na všechny předešlé díly - zde a zde. A pokud jste se do čtení ještě nepustili, můžeme pouze říci, že je to obrovská škoda. Tato série je výjimečná a dokáže zaujmout i komiksem nepolíbené čtenáře. Ve čtvrtém díle se sourozenci Zámkovi nacházejí mnoho dalších zázračných klíčů i informací o nich. Záhad týkajících se rodiny Zámkových ale stále přibývá. Kulišákova zoufalá snaha o nalezení klíče Omega se stupňuje a nakonec přivádí obyvatele Klíčova k překvapujícímu odhalení.


Komiks vychází v edici Na přání, díky které u nás mohou komiksy vycházet opravdu rychle. Funguje systém předobjednávek, kdy si knihu na webu Comics Centrum objednáte a tím se posune šancemetr vydání o vaši objednávku. Pokud bude do 20.9. objednáno 500 a více výtisků, komiks míří do tisku. 

Scénář: Joe Hill
Kresba: Gabriel Rodriguez
Překlad: Jan Kantůrek
Počet stran: 160 barevných
Vazba: vázaná s matným přebalem a parciálním lakem


(V případě že by to někdo nepoznal, čtvrtý díl je do fotky doplněn v počítači. To abyste viděli, jak budou vypadat všechny vedle sebe :)).



Joe Hill, vlastním jménem Joseph Hillstrom King ( * 4. června 1972, Hermon, Maine, USA) je americký spisovatel. Je synem Stephena a Tabithy Kingových. Publikoval tři romány,Heart Shaped Box(česky Černá krabice), Horns(česky Rohy) a NOS4A2 (Vánoční říše). Také vydal sbírku povídek 20th Century Ghosts. Zároveň je autorem kresleného románu Locke & Key (česky zatím vyšly 3 díly) a dalších. |wiki|

1 komentář:

  1. Já se tak hrozně těším! Zámek a klíč jsem objevila díky Tiw teprve nedávno a přečetla všechny tři díly na jeden zátah v rámci read-a-thonu a věřím, že kdybych měla k dispozici i zbývající tří, tak je zvládnu taky. Jsem přesně jak říkáš, komixem prakticky nepolíbená - četla jsem jen Kačera Donalda a Čtyřlístky a to se při vší úctě moc nedá počítat a tak mě Zámek a klíč příjemně překvapil. Myslela jsem, že nejsem komixový typ, ale zřejmě jsem se mýlila. Skvělá recenze, nalákala jsi mě!
    A ta bílá mezi těmi tmavými vypadá božsky. Vůbec je celá umělecká stránka těchto komixů velice povedená :)
    Díky za zvýšení očekávání o sto procent!

    OdpovědětVymazat