neděle 19. října 2014

Knižní chvilky #4

Jak už nejspíš víte, na konci prázdnin proběhlo velké stěhování z Ostravy do Valašského Meziříčí. Fotky už jsme vám ukazovali někdy v průběhu. Před zhruba měsícem jsme si začali byt konečně zabydlovat. Naše tři nesourodé knihovny jsme vyměnili za úplně jiné a celkově jsme si vybavili obývací pokoj i ložnici. Pokud se na naši novou knihovnu chcete podívat, teď máte možnost.


Jako obvykle vše začalo pořádným bincem. Tím nemyslím knihy, ale znáte to. Musíte vytřít, vynést starý nábytek, donést krabice s novým a všechno složit. Jsem ráda, že už to máme za sebou.


Všechny knihy a komiksy jsme museli ze starých knihoven vystěhovat. Zase.


Bohužel klasiku zatím skladujeme pod konferenčním stolkem a na parapetu. Zatím nám ještě chybí knihovny v ložnici. 


Komplet ještě bez televize. Tu už jsme si pořídili taky a tak pro nás nebyl minulý týden takové utrpení. Mohli jsme hrát na playstationu. Pokazil se nám totiž jeden noťas a nabíječku od druhého nám rozžvýkal pes.


Přečetli jsme také spoustu knih a komiksů. Ragemoor, Ú.P.V.O, Solomon Kane, 1602, Zabíjení, Ve službách klanu, sedmého Drizzta. Pokud by vás zajímala recenze na něco konkrétního, určitě dejte vědět. Na všechny se nejspíš nedostane.


Jak se vám naše nová knihovna líbí? 

18 komentářů:

  1. Hezky pěkně! Já chci taký, uuu :D
    Nabíječku rozžvýkal pes - jop, tak to taky znám 3:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. No já doufám, že už se to víckrát nestane. :-D

      Vymazat
  2. Vypadá to u vás úžasně. Moc hezká knihovna a moc se mi líbí váš konferenční stolek. :-) Keásně si to tam postupně zabydlujete. A moc pěkné fotky, těším se zase na další. Mějte se krásně... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, jsi moc hodná. Fotek bude určitě hodně a snad se za námi zase přijedete podívat. :-)

      Vymazat
  3. Vypadá to opravdu krásně. :)
    PS: Už mám taky Batmana. :P :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dííky a já jsem všechny viděla. :-D Takový výběr.

      Vymazat
  4. Moc pekna knihovna, a obyvak celkove :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásná :) Sluší jí to u vás! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super knihovna. I když bych přísahala, že se tam knížky z tý kupy nemůžou vejít... =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevešlo. :-D V té knihovně, co jde vidět, je pouze fantasy. V té prosklené je 90% komiksů + "speciální" knihy (Noční klub, Zaklínač v hardbacku, anglická Píseň ledu a ohně, anglický Malaz..). A ještě máme menší knihovnu (jde vidět na fotce, kde se montují ty větší), kde jsou detektivky a knihy do školy. Veškerá klasika je zatím neuskladněná. :-D

      Vymazat
  7. Bomba! Vážně nádherná knihovna a hlavně závidím ten počet knih v ní :)

    OdpovědětVymazat
  8. U nás to vypadá podobně...bohužel vlastníme 1+1 takže nikam jinam knihy než do ložňobýváku asi nedám. Zatím máme 1 knihovnu (4x4 Kallax IKea) a já jsem zabrala její většinu knihami, které mám UŽ přečtené...ty, které ještě ne mám u rodičů. Začínám se hrozit, jak to vyřešíme. Určitě to nebude tak úhledné jako u Vás (ale moc se mi to líbí). Asi si prostě pořídíme větší byt :D.

    OdpovědětVymazat