čtvrtek 15. října 2015

Psané slovo #13

Právě jsem dočetl Kladivo na čaroděje. Pokud jste po recenzi ještě pořád váhali, tak už neváhejte. Je to taková malá a milá knížečka. Přečtenou ji máte za chvíli, nebude vás nudit a sem tam se i zasmějete. Aspoň za první díl se mohu zaručit. Do dalších se pustím časem. Teď mě totiž čekají neskutečné zážitky s Prométheovými játry a dalšími knihami. Hned potom, co si připravím hodinové cvičení pro lidi se skoliózou. A taky nesmím zapomenout na prezentaci o rozvodu rodičů. Udělám to jak zítra přijdu z bruslení a plavání. Máme rozmanitý obor. Nenudíme se.


Dneska je venku opravdu počasí vhodné tak na to čtení. Konečně pořádný podzim. Ten je tu teda už od neděle, ale to jsem byl v práci a pak tři dny ve škole. Tak mě podzimní atmosféra nějak míjela. Dohrál jsem Dishonored, takže už opravdu mohu v klidu zaútočit na školní povinnosti. Nebo dohrát Diablo. Je to tak 50 na 50. Dnes máme v plánu i nějakou tu deskovku, po dlouhé době. Ještě se neví, jestli to schytá Zaklínač nebo Hra o trůny, ale určitě hodíme zase nějakou tu fotku.


Spadl nám kámen ze srdce s vydáním Ú.P.V.O. u Comics Centra. Vyšlo to. Nakonec ještě o necelých tři sta knih nad rámec, takže skvělé. Jen kdyby se tohle nedělo až ten poslední den, člověk z toho pak má nervy v kýblu. Máme možnost si sami podpořit vydávání komiksů u nás a je třeba toho využít. U Zámku a klíče strach nemám, Goon a Ú.P.V.O. se musí porvat. Takže nezapomeňte sledovat, co je teď v edici na přání. A pokud váháte, jestli Goon stojí za to... tak stojí. Úplně něco jiného je další z obrovských knih Witchblade. Tam už je vydání jisté. Výborně, muhahaha!


Já osobně se teď nejvíc těším na již zmiňované komiksy, ale třeba i čtvrtý díl World of Warcraft. Mimo jiné nám taky začíná dotisk pevné vazby Zaklínače + pevná vazba Bouřkové sezóny. Uvažujeme o tom. Podzim toho prostě přinese dost. Všichni vědí, že začíná škola a chtějí nám to co nejvíce zpříjemnit. Přece se nemůžeme pořád vzdělávat jen ve škole. Takových komiksů a knih je taky třeba. A tady můžete jednu vyhrát. Hodí se i do toho počasí, takže snad to venku vydrží, než ji stihneme odeslat na výherní adresu. :)

5 komentářů:

  1. Koukal jsem na gameplay Dishonored a vypadá to hodně zajímavě. Jen mám trochu obavy jak by mi to šlo ovládat gamepadem (střílení).

    Zámek a klíč 4 už mám zaplacený a Goon je objednaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovládá se to dobře, není to problém. Střílet tam ani moc nemusíš, stačí nůž. :D A Zámek a klíč už v pondělí!! :) Díky za objednaného Goona, snad se najde spousta takových lidí. Ať nám tu vychází.

      Vymazat
  2. Sakra, to cvičení pro lidi se skoliózou by se mi hodilo. Nechcete to zavíst jako součást programu na srazech? :D Jinak všechno to čtení a hraní docela závidím, já teď většinu času musím věnovat načítání věci k diplomce, nebo aspoň stresováním se ohledně ní. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště to můžu nějak zapojit do programu. :D Najdeme na to chvilku a bude to takový můj soukromý panel. :D Neboj, já bych taky měl načítat úplně jiné věci a hrát bych neměl vůbec. Ale když... Jdu se stresovat, ale tajně, abych vypadal, jako že je všechno nejvíc v klidu a stíhám. :D

      Vymazat
  3. No Dishonored je fakt pecka hra, skús si to prejsť a nezabiť nikoho, to je najlepšie! :) Kladivo ako si sám povedal - super. :D

    A U.P.V.O. za to sme radi všetci, aspoň nemusíme nikoho zmlátiť, za to že si neobjednal 4. diel :D

    OdpovědětVymazat