neděle 26. dubna 2015

Soutěž o knihu Čistý

Před pár dny jste mohli na blogu číst recenzi na knihu Čistý. Protože spoustu z vás zaujala, rozhodla jsem se výtisk věnovat do soutěže (společně s tématickou plackou). Výherce bude klasicky "vytažen z klobouku" přesně za týden. 


SOUTĚŽ UKONČENA, VÍTĚZKA:

Protože je zbytečné dělat formulář, rozhodla jsem se opět pro starou dobrou "komentářovou" metodu. Pokud se chcete tedy do soutěže zapojit, zanechte pod tímto článkem komentář ve kterém uvedete:

1. Svůj e-mail
2. Proč (čím) vás zaujala právě tato kniha / četli jste nějakou podobnou.. 
3. Pokud nás sledujete na jakékoli sociální síti, připiště přezdívku (GFC,FB,Instagram). Za každé sledování máte vstup navíc.

Hodně štěstí. :)

24 komentářů:


  1. 1. adriena.h@seznam.cz
    2. Čte i hodně blogerů a jsou na ni rozporuplné názory, tak bych si chtěla udělat svůj. Nečetla jsem ani Hunger games ale film se mi líbil, tak pokud toto je pro fanoušky dystopií, tak proč ne:)
    3. Kromě Knižních blogerů vás zatím nesleduji:)

    OdpovědětVymazat
  2. 1. dybovamanka@gmail.com
    2. Četla jsem první dva díly HG, asi jako svoje jediný dystopie (když nepočítám nějaký Čapky a Kingy) a ráda bych si rozšířila obzory v žánru, Navíc mě hrozně zajímá to splynutí :D A obálka je taky dobře divná.
    3. GFC jako Derpette, FB v civilu i přes blog a instagramy sleduju oba (zmarena). Děsnej stalker :D

    OdpovědětVymazat
  3. 1.tina808@azet.sk
    2.Hlavne ma zaujala tým, že hlavná hrdinka má namiesto ruky bábiku! Toto tu ešte nikde nebolo :D strašne si chcem prečítať túto knihu, každý ju chváli, takže prečo nie :P čítala som samozrejme Hry o život.....
    3. GFC a FB - Martina Fraňová

    OdpovědětVymazat
  4. xo-domissek-xo@seznam.cz
    tak v prvé řadě jednoznačně obálka, která prostě musí zrak každého, kdo se na ni podívá, a tiším, že dokáže úplně stejně čtenáře i pohltit do děje. mno, osobně jsem moc dystopií nepřečetla, ale mohla bych nadhodit Dokonalý pár, ten mi k anotaci této knihy trochu sedí. žánr dystopie mi nevadí, ale občas ne úplně vyhovuje, jelikož na mě působí jakýmsi svíravým pocitem
    FB - Dominika Coufalová, GFC - DominikaCouf

    OdpovědětVymazat
  5. 1. tereza.mrkvickova@atlas.cz
    2. Dystopie čtu poslední roky poměrně hodně, začala jsem klasicky HG, šla jsem přes Povstaleckou trilogii, ale zkusila jsem i řadu jiných autorů. Co se týká české dystopie, tak k té jsem se díky jednomu semináři na škole dostala také a nelituji, je škoda, že se tolik vyznáme v literatuře zahraniční a tu českou někdy opomíjíme, rozhodně doporučuji Mondschein od Ondřeje Štindla :) A co se týká Čistého, tak pořád nevím, zda jít nebo nejít do nákupu, také čtu poměrně rozporuplné reakce :) Aspoň bych si udělala vlastní názor a třeba pokračovala dalšími díly :)
    3. Mezi vaše čtenáře jsem přihlášena pod svým jménem, stejně tak na facebooku, na instagramu jsem potom jako 1tereeeza1 a taky sleduji vás oba :)

    OdpovědětVymazat
  6. 1, speta.libor@seznam.cz
    2, Rozhodně to zní jako zajímavá kniha, která by stála za to si jí přečíst. A aby toho nebylo málo, ta obálka je naprosto skvělá. Vlastně obálky ke všem třem dílům vypadají skvěle a proto by bylo hezké je i vlastnit. Takže vaše soutěž se prostě musí zkusit :)
    3, Sleduji vás přes FB jako Libor Špeta.

    OdpovědětVymazat
  7. 1) herniking@seznam.cz
    2)Viděl jsem, dokonce i chvíli četl, sérii Hunger Games, rád bych si tento kousek s již zmíněním osobně porovnal, třeba si nakonec najde cestu i do mé knihovničky. Mám rád trošku reálné příběhy, takže by to mohlo vyjít =D
    3) Fb-Tom Woszłík Vítek

    OdpovědětVymazat
  8. 1. pravaknihomolka@gmail.com
    2. Už som o knihe celkom dosť čítala a dobré dystopie ja môžem. Hlavne ma na nej zaujali tie celkom podrobné popisy a pomalšie tempo - myslím, že presne toto by mi vyhovovalo. Mám rada, keď si dokážem svet, v ktorom sa príbeh odohráva, poriadne predstaviť. A celkovo, ten nápad je krásne zvrátene vymyslený. :) HG som nečítala, ani Divergenciu, vlastne som v tejto oblasti tak trochu mimo hlavný prúd, ako to vyzerá. Ale za vynikajúcu knihu považujem Přechod od Justina Cronina, parádna postapo vecička, ktorej tretí diel snáď uvidí svetlo sveta v angličtine tento rok.
    3. Nesledujem nejako špeciálne, len cez skupinu Knižní blogeři.

    OdpovědětVymazat
  9. 1. dagmar.vanikova@gmail.com
    2. Zaujala ma tým okom na obálke (lebo aj moje oči sú zelené) :-) A čítala som množstvo kníh, napr. Hry o život, Pod vražednou oblohou, Reset...
    3. Zatiaľ vás sledujem len cez Knižných blogerov :-)

    OdpovědětVymazat
  10. 1. ellablairxo@gmail.com
    2. Dystopické knihy šíleně miluji! Četla jsem HG a Divergenci (HG vítěží...) a hned na první pohled mě knížka Čistý zaujala svojí obálkou. Úplně mě to láká číst :D Pravda je, že už chvíli sleduji recenze na tuto knihu ;)
    3. GFC jako Ella Knihomolka

    OdpovědětVymazat
  11. 1. lucie.peterova@gmail.com
    2. Mě zaujala hlavně tou obálku, je strašně zvláštní ale přijde mi úžásná, taková obálka člověka hned zaujme. Tyhle young adult dystopie nečtu, ale říkala jsem si že bych si nějakou přečetla, ideálně tu nejlepší, ale to je zase složitý, protože spousta jich je na pokračování. Ale Hunger games znám jako filmy a líbí se mi.
    3. Na facebooku pod normálním jménem a na blogspotu.

    OdpovědětVymazat
  12. 1. kampover@seznam.cz
    2. Četla jsem zdejší recenzi a moc mě zaujala, zejména to srovnání s HG, protože tuto trilogii mám opravdu ráda. Plus ještě ta krásná obálka.
    3. Sleduji jen přes Knižní blogery.

    OdpovědětVymazat
  13. 1. tvitkova@post.cz
    2. Když vyšla, hned jsem na ni někde četla recenzi a zaujalo mne to srovnání s Hunger Games, neboť zrovna v onom období jsem do THG byla zažraná jako do... no, zatím ničeho. Navíc jsem i četla, že ve srovnání s Čistým je Hunger Games čajový dýchánek, a já si řekla jó, tohle si sakra musím přečíst. Ale stále jsem se k ní nedostala...
    3. Sociálním sítím se vyhýbám jak jen můžu!

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. 1. x.katie.x@seznam.cz
    2. Tak hlavně má úžasnou obálkou, která prostě upoutá oko. Pak mě taky hodně baví dystopie a co víc, slyšela jsem, že tahle je svým způsobem zvrácená a morbidní, což - i když to zní docela divně - mě docela bere.
    3. GFC - Kacennnka, FB - Kačka Horáková

    OdpovědětVymazat
  16. juliekrocova@seznam.cz
    GFC: Julie Kročová
    Ta obálka! To je to, co mě vůbec dovedlo k téhle knížce.. A také jsem o ní toho spoustu četla, ale ráda bych si na ni ráda udělala vlastní názor :)

    OdpovědětVymazat
  17. 1. terezkvapilova@gmail.com
    2. Mě zaujala především obálkou,a četla jsem na ni hodně reakcí, včetně těch dost rozporuplných, což je hlavní důvod, proč si ji chci přečíst, i když to jinak nená můj šálek čaje.
    3. Sleduju nejspíš všude, kde to jde :D

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. 1. Eliska-krizova@seznam.cz
    2. Četla jsem na tuhle knihu už spoousty recenzí a chtěla bych si o ní udělat svůj názor:) Taky má překrásnou obálku♥:))
    3. FB: Eliška Křížová

    OdpovědětVymazat
  20. 1. michalzidiny22@gmail.com
    2. O tejto knihe som sa dozvedel prostredníctvom vašej recenzie. Čítal som Hunger games, aj keď nerád používam výrazy ako podobné knihy, keďže každá je niečim výnimočná. Mal by som záujem si ju prečítať už len z toho dôvodu že sa zdá byť o niečo reálnejšia ako HG. Proste niečo surovejšie...
    3. FB aj GFC Michal Židó,

    OdpovědětVymazat
  21. 1) mikuskova.maria@gmail.com
    2) Knihu som zaregistrovala hlavne kvôli tomu, že ju prirovnávajú k sérii Hunger Games. Osobne, neviem, čo s tou sériou má tak extra spoločné, ale prečo nie? Myslím, že každá kniha je svojím spôsobom iná, a že sa prirovnáva k inej knihe nám akurát tak robí mylnú predstavu. Inak okrem toho, že sa mi páči obálka je zaujímavé, aký svet autorka vytvorila. :)
    3) FB - Mária Marry Mikušková
    GFC - Mária Marry Mikušková
    Instagram - Mária Marry Mikušková

    OdpovědětVymazat
  22. 1. burgerova-veronika@email.cz
    2. Na tuto knihu mám zálusk už asi od doby, co vyšla. Pak od toho mé nadšení lehce upadlo , nějak nebyl čas, nicméně když jsem před časem četla recenzi u vás, hodně mě to navnadilo a začala jsem o pořízení knihy zase přemýšlet... :)
    3. GFC - Nika Roovy, FB - Veru Burgerová, Instagram - nikaroovy (u Verči)

    OdpovědětVymazat
  23. 1) rencovav@seznam.cz
    2) Četla jsem na ni hodně kladných recenzí od lidí, jejichž názor je většinou podobný mému. Navíc jsem fanoušek Hunger games. :D
    3) Na GFC a Facebooku jsem jako Vlasta Řenčová. ;)

    OdpovědětVymazat
  24. 1) doorstonewworlds@seznam.cz
    2) Dysopie je můj oblíbený žánr, tudíž bych se čtení Čistého vůbec nevyhýbal. :)
    3) Nesleduji.

    OdpovědětVymazat