čtvrtek 19. února 2015

Knižní chvilky #12


Knihovna města Valašské Meziříčí a první část povinné četby do školy. Davča z toho nadšený není, ale mně se ten výběr nezdá tak špatný (až na výjimky samozřejmě). Kafka, Čapek, Vančura..


Mezitím však oba čteme poctivě UKK a komiksy vůbec. Některé jsou lepší, některé horší, ale to si můžete vždy přečíst v minirecenzích


Když už jsme u komiksů, pomalu rozšiřujeme sbírku. Posledním přírůstkem se stal Goon (přesněji dva díly), na které bude určitě brzy recenze. Naše komiksová knihovna už tak čítá 91 komiksů.


Na závěr se musím samozřejmě pochlubit dárečkem k narozeninám. Minule jste mohli vidět Agnes, kterou mi věnovala Šárka a dnes jsem dostala Píseň krve od Majdy. Důkaz, že knižní blogeři jsou prostě skvělá parta.






2 komentáře:

  1. Jé, já "nálet" na knihovnu plánuji v pondělí. S hrůzou jsem zjistila, že ke zkoušce z literatury musím mít přečtených 40 knih a ze seznamu jsem přečetla pouze čtyři... Mám co dělat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dárek se moc povedl a taky gratuluju k tak velké sbírce komiksů :) Osobně mám Kafku, Čapka i Vančuru taky ráda, a když mám možnost, ráda si od nich něco přečtu.

    OdpovědětVymazat