pátek 11. července 2014

Hodnocení obchodů - Levné knihy

Chtěli jsme pro vás vymyslet něco nového, co by vám třeba mohlo pomoci při výběru eshopu nebo knihkupectví, ve kterých nakupovat. Proto budeme průběžně přidávat hodnocení z různých nákupů a objednávek. Jako první jsme vybrali Levné knihy, které určitě všichni dobře znáte. V nabídce najdete spoustu skvělých knih, od různých nakladatelství za naprosto směšné ceny. Naše objednávka obsahovala toto:
(Lvi Lucemburští, Xibalba, Warhammer 40.000: Ragnarův  spár, Warhammer: Synové Ellyrionu, Ready player one)

 Přestože jsou kamenné prodejny ve spoustě měst (konkrétně v Ostravě jsou hned dvě), ne všechny knihy jsou na každé prodejně dostupné. To samé platí i pro nakupování přes stránky. Ne všechny knihy jsou dostupné na eshopu. Všechny knihy, které jsme si vybrali, v eshopu mají, proto jsme si je objednali rovnou domů (možné je i objednat si knihy ze stránek a vyzvednou na prodejně).
Balíček nám byl doručen zhruba za týden od informačního e-mailu.

Přestože jsou knihy opravdu levné, jsou všechny ve pěkném stavu. Opravdu jsme byli vždy nadmíru spokojeni. Warhammery za 20-30Kč? Proč ne. Pozitivní zkušenosti platí pro všechny naše nákupy u Levných knih, ať přes eshop nebo přímo na prodejně. A že jich nebylo málo - níže se můžete podívat na většinu knih, které jsme si už u LK pořídili.
Aby toho nebylo málo, musím zmínit i doplňkový sortiment - hračky, postavičky, figurky, věci do domácnosti a další. Dají se sehnat opravdu skvělé věci (např. karty Star Wars, figurky Hobbit aj.) za směšné ceny. Můžete tak udělat někomu (nebo sobě) ohromnou radost.

Levné knihy dostávají zasloužených pět z pěti a všem doporučujeme pro nakupování.

Jaké jsou vaše zkušenosti?

10 komentářů:

  1. Ten obchod miluji. Vždycky, když jedu na výlet do Brna, tak se tam stavím a něco odvezu. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ještě nikdy neobjednávala z LK takhle přes internet, vždycky jdu do kamenného obchodu a protože jeden mám přímo cestou na autobus, jsem tam dost často :-D
    U nás jsou některé knihy dost ohmatané a pokud je tam třeba poslední kousek, bývá i potrhaný, ALE jinak mám s nimi taky skvělou zkušenost, fakt skvělá cena a úplně nové, krásné knížky.
    Většinou vždycky, když do LK jdu, nějakou knihu si odnesu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na LK nedám dopustit, i když se přiznám, že poslední objednávka mě celkem zklamala. Snad každá kniha měla ohlé rohy a Jarmark marnosti mi přišel naražený z vnější strany... Jinak jsem od nich objednávala jenom jednou, to jsem si nechala doručit na prodejnu a naprostá spokojenost. Takže na ně určitě nezanevřu. Jsou rychlí a komunikace s nima je taky v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chodím vždycky jen do kamenné prodejny, takže přes internet jsem u LK nikdy neobjednávala, ale také s nimi mám dobrou zkušenost. Jen u nás nemají až takový výběr a třeba knížky, o nichž všichni před několika měsíci psali, že je mají v LK, se u nás objevily až teď. Asi jsme nějaká zbytková prodejna nebo co :D A jelikož u nás mívají jen 3 typy knih – encyklopedie, historické romány (se strašlivě tajemným a strašlivě vášnivým hrabětem) a YA ve stylu "Jsem úplně obyčejná, ale mám supersíly a zachraňuju svět" –, zas tak často si z nich domů úlovky neodnáším.

    OdpovědětVymazat
  5. Já v LK nakupuji docela často, protože mám prodejnu hned u vlakového nástupiště, takže jsem tam většinu času. A taky mám výborné zkušenosti. Občas jsou knihy trochu ošmatlané, ale jinak dobrý. Nikdy neodejdu s prázdnou a doma mám už celou řadu knih. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím jsem vždycky nakupovala jen v kamenném obchodě, ale díky za připomenutí, že bych se měla podívat i na stránky :) To zas bude peněženka plakat, i když u levných knih...

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel, Dělal jsem objednávku devíti knížek a dvě nepřišli zrovna v dobrém stavu, a pak když sem dělal druhou, tak přišli obě s určitou vadou :/
    Ale ani se nedivím. Když se koukám v L.K. v kamenném obchodě, je tam každá asi čtvrtá knížka ve špatném stavu...
    Ale rozhodně se další objednávce přes e-shop bránit nebudu, reklamovat to můžu vždycky...

    OdpovědětVymazat
  8. Já si kdysi z LK objednala knížky od Anne Rice (konkrétně Interview s upírem a Upíra Lestata) a byla jsem fakt moc spokojená. Teď si kupuji jen anglické knížky, ale LK mám pořád fakt ráda. Jediné, co mě štve, je to, že nejbližší Levné knihy jsou ode mě asi osmdesát kilometrů daleko. Kdysi jsme v našem městě měli i pobočku, ale vůbec nic tam neměli a pak jí zrušili, protože tam chodilo málo lidí (kdo by se divil, když prodávali samé kuchařky a podobně).

    OdpovědětVymazat
  9. S inet objednávkou jsem byla spokojena, ale je fakt, ze v Brně v shopping parku jsou knihy občas poničené

    OdpovědětVymazat
  10. super.. nakupuji tam často ale už několikrát se mi stalo, že tam měli třeba jen první díl z trilogie :\

    OdpovědětVymazat