neděle 8. února 2015

Druhý valašský sraz u nás doma

Dne 7. 2. 2014 se u nás uskutečnil již druhý "valašský sraz". Oproti minulému jsme trochu zvedli počet zúčastněných. Dorazilo celkem sedm lidí, z toho čtyři co tu ještě nikdy nebyli. Atmosféra byla domácí, protože se sraz uskutečnil v obývacím pokoji za přísného dohledu tajemníka inspektora šéfa psa Jacka. Vstupenkou na sraz byl piškot pro něj, který mu také všichni odevzdali. Až na Medroše, který ho snědl. Pak byl taky pod nejpřísnějším dohledem a určitě si příště nedovolí jen tak sníst vstupenku. My doufáme, že se všichni dobře bavili a nelitovali té cesty. Někteří to měli hodinu, někteří pět. Takže všem moc děkujeme, že za námi přijeli. Jsme sice lokalitou trochu z ruky, ale kdo přijet chtěl a mohl, ten přijel. Rozhodně to nebyl poslední sraz, příště nás tu třeba může být zase o trochu více.



(Nejlepší sušenky od Verunky)

10 komentářů:

  1. Bylo to opět super posezení, takže děkuji za pozvání a skvělou atmosféru. A těším se zase někdy příště :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jednou díky za pozvání. Bylo to moc fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky děkuju za pozvání, bylo to super. A piškot jsem Jackovi taky nedala, naštěstí mi to na rozdíl od Vojty bylo odpuštěno :)

    OdpovědětVymazat
  4. Verunka peče ty nejlepší sušenky na světě a váš pes je prostě jeden z nejkrasnějších, co jsem viděla, ta poslední fotka je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, tak to vám závidím, já bych strašně ráda na nějaký knihomolský sraz šla XD A kde to bylo, smím-li se ptát?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás doma - ve Valmezu. :-)

      Vymazat
    2. Jéé, já jsem ze Zašové! XD To je fajn vědět, že jsou nějací knižní bloggeři a milovníci tak blízko! XD

      Vymazat
    3. Wow, tak to je super. :-)

      Vymazat
  6. Moc hezké fotky, je vidět, že jste si to fakt užili :) Každopádně nejkrásnější je, nic ve zlém, stejně pes Jack. Ten je naprosto nádherný!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. To musí být boží, když se takhle sejdou lidi, kteří si maj co říct. :3 Taky bych někdy na nějaký sraz chtěla, ale mám pocit, že v Olomouci nic není. :(

    OdpovědětVymazat