pondělí 5. ledna 2015

Kde všude jsou knihy?

Tento článek není ani tak ukázka toho, co v knihovnách máme (to zase přijde časem, až se budeme chtít pořádně pochlubit), ale spíše toho, kde všude se u nás knihy vyskytují. Slovo "všude" by asi stačilo, ale trochu to rozvedeme. Ještě pořád to nemáme zařízené úplně dle našich představ, chybí veledůležitý koutek na čtení, na který snad brzy dojde. Z toho, co ale už doma máme, se článek udělat dá. Něco je ještě poloprázdné, sem tam něco chybí a něco přebývá, ale to snad nebude vadit. Tak hurá do toho.



V naší ložnici se toho dá najít dost. Od nějakých knižních boxů až k dobrodružné a "trochu více dětské" literatuře. Jednu celou knihovnu zabírají komiksy a mangy. Není toho tolik, kolik bychom sami chtěli, a proto se letos bude zapracovávat hlavně na tomto nedostatku. Komiksy, komiksy, komiksy! A taky nesmí chybět "hlídači". Pes Čokobulka a Jake.


Ještě jeden pohled. Tady jsou poličky, které ještě stále čekají na úplné doplnění. Spodní patro zůstává prázdné, ale v blízké době by mu měly dorazit posily. A mimochodem, skvělý opráskoví kalendář od Majdy k Vánocům.


Na skok se přesuneme do pracovnější části. Momentálně je to zástupce mučící komory, protože tu probíhá moje příprava na zkoušku z psychologie. Ve středu držte palce. Jinak můžete vidět směs odborné literatury s vánočním Arnoldem a po pravé straně knihovnu zaplněnou převážně klasikou a detektivkami. Tady by to taky chtělo rozšířit, ale to spíše zvolna.


Jen čtyři slova. Při pondělku trocha provokace (a taky poklad ve skleněné vitríně).


A poslední knižní drobnost. Knihovna v obývacím pokoji. Tady je to fantasy, fantasy, fantasy a trochu sci-fi. Co v knihovně je, to můžete vidět sami, nebudu nic vypisovat. Snad jen, že jsme pyšní. A trochu nespokojení, protože toho je málo. Znáte to. :)

12 komentářů:

  1. Vaše knihovny a celkově celá sbírka knih je prostě WAUUUUU :) Jsem moc zvědavá, jak se během tohoto roku rozroste :)

    OdpovědětVymazat
  2. "Kde všude jsou knihy?" "Všude" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nechtějte vědět, kde všude mám já teď knihy :D

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  4. Krása :)) já mám knížky pouze u sebe v pokoji, ale za to ve všech koutech :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tá plná knižnica v obývačke vyzerá tak krásne :) Ja taktiež na tento rok plánujem nakupovať veľa komiksov, akosi som im prišla na chuť :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, knihy miluju, určitě bych si vybrala.. Mám to podobně...knihy krom koupelny všude..i na WC.

    OdpovědětVymazat
  7. Ako tak pozerám, vy máte tých kníh naozaj moc! Inak, môžem vás vykradnúť? Aj ja chcem návlečky so znakmi Captain America, Iron man, Thor a Hulk! :(
    Inak, zatagovala som vás do Nerd tagu :) http://readingbookswithlove467.blogspot.sk/2015/01/nerd-tag-alebo-moje-tajne-zaluby.html

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, krása! A ti plyšáci jsou taky boží :)

    OdpovědětVymazat