úterý 12. ledna 2016

Nečtu, tečka.

Už to trvá dlouho. Na poměry někoho, kdo vede knižní blog a měl by se teda asi snažit číst, protože pak může psát články, s články se mu zvedá sledovanost, a u toho pak roste taky jeho ego. Je to takový nevděčný kolotoč, pokud si ovšem na svém egu nezakládáte. To by pak mohlo fungovat. Já teda momentálně své ego vyživuji maximálně tím, že udělám nějakou zkoušku nebo vyřeším další úkol ve Skyrimu. Pak si sednu k puzzle, které už by dávno mělo být hotové, tam mi všechny ty stejné kostičky nakopou zadek a já mám po srandě. Ale už moc nechybí, takže můžu začít trénovat choreografii vítězného tance.


Za pár dní ale budu muset číst. Blíží se termín, kdy mám mít načtených dalších 50 knih. Zasekl jsem se někde v půlce druhé desítky, což není úplně v harmonogramu s časovým plánem. Takové problémy ale většinou řeší budoucí David. A mě u toho pak pěkně proklíná. Minulý víkend jsme si zpříjemnili návštěvou Frenštátu, kam jsme byli pozváni. Skvělé odpoledne plné deskových her a diskuzí o knihách či hrách. My si rozšířili obzory, co se deskových her týče, a naše peněženka pláče už teď, protože včerejší nákup Bang a Munchkin nám Albi nesponzorovalo. 


Nebudeme blog zase zbytečně zahlcovat jedním tématem. Určitě se časem objeví recenze na další deskové hry, ale taky tu je ještě pár knih a komiksů, které čekají, až nebudeme líní. Jedna možnost by byla zkopírovat jejich anotace, přečíst si pár cizích recenzí a tak nějak to splácat dohromady, abychom to číst nemuseli. Jenže mi tohle teda přijde jako mnohem víc práce, než to jednoduše přečíst a napsat o tom něco vlastního. Ale každý dělá jak umí.


Zároveň nám ale dělá velkou radost vaše aktivita u fotek na fb stránce Lets be readers together, od začátku roku se to tam hezky rozjelo. Je pravda, že soutěže lákají asi ze všeho nejvíc, takže se po Grootovi můžete určitě těšit i na něco dalšího, co by vás mohlo potěšit. Jinak se asi nic nezmění. Pořád to tu bude o knihách, komiksech a hrách (ať už konzolových nebo deskových). Jestli máte nějaký nápad, sem s ním! Ale make-up tutoriály dělat nebudu. :))

5 komentářů:

  1. Já mám vaše články a fotky na FB ráda, zpestřujete mi nudné dny v práci. ^ ^

    OdpovědětVymazat
  2. Takové období mívám pravidelně několikrát do roka. Paradoxně obvykle během prázdnin nebo nějakého volna. :D Není dobré se do ničeho nutit.

    OdpovědětVymazat
  3. Munchkin dostal bracha k Vanocum a je to skvela hra! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To nevadí, já začala číst za vás :) (konečně, za loňský rok mám děsný absťák!!)

    OdpovědětVymazat
  5. Celé svátky jsme hráli Bang! plus nějaké to rozšíření! Skvělá hra, čím víc lidí, tím větší legrace! 50 knih do školy, to je tedy nálož, spíš vůbec, abys to stihl?:-)

    OdpovědětVymazat