pátek 15. ledna 2016

Na přání: Černý plamen

Na začátek roku nám Comics Centrum připravilo překvapení v podobě páté knihy Ú.P.V.O. s podtitulem Černý plamen. Kniha je opět zařazena v edici na přání a podmínky se od loňska nijak neliší. 

Aby šla kniha do tisku, musí se do 31. 1. 2016 (poslední den objednávek) objednat alespoň 500ks Černého plamene. Výhodou je, že komiks nemusíte platit ihned při vytvoření objednávky, ale až poté, co bude kniha fyzicky vydaná (začátek března). Pro objednávkový předprodej platí také zvýhodněná cena - 399Kč. Pokud bude komiks skutečně vydán, bude se dále prodávat v omezeném množství, ale za mnohem vyšší cenu.


Anotace:
Hellboyův tvůrce Mike Mignola ve spolupráci se scénáristou Johnem Arcudim a výtvarníkem Guyem Davisem dále rozvíjejí příběh započatý v knize Žabí mor.
S postupujícím žabím morem, zachvacujícím srdce Ameriky, postihuje Úřad paranormálního výzkumu a obrany jedna tragédie za druhou.
Zatímco nacismem posedlý ředitel firmy Zinco přivádí k životu zloducha z dávné minulosti Úřadu, aby se stal zvěstovatelem konce lidstva, Liz Shermanovou začínají pronásledovat záhadné sny.
Tyto události Ú.P.V.O. navždy změní.
Scénář: Mike Mignola a John Arcudi
Kresba: Guy Davis
Překlad: Jan Kantůrek
Počet stran: 176 barevných
Vazba: vázaná s lesklým přebalem
Rozměry: šířka: 159 mm, výška: 239 mm, šířka hřbetu: 20 mm
Věkové doporučení: 14+
ISBN: 978-80-88152-01-9
EAN: 9788
088152019



Více ukázek z komiksu si můžete prohlédnout zde.


2 komentáře:

  1. Na tohle se moc těším, nedávno jsem si komiksy půjčila v knihovně. :) Bohužel je vyprodaný první díl.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem vždy komiks spíš opomíjela, ale teď čtu už druhý a celkem mě to chytlo.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat