čtvrtek 2. července 2015

Objektivem foťáku: Kolosální Conan




A samozřejmě se nejde nepochlubit - jsme tam!

12 komentářů:

  1. Krása:) Určitě bych peněz nelitovala, ty budou pořád:).

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je parádní kousek!.. Unese ho vůbec polička? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Unese, máme knihovny masivu. Ale obavy jsme měla! :-D

      Vymazat
  3. Je to mazec! 5050g živý váhy. Když jsem to z CC dorval domů, voněl tím celej obývák. Akorát to nesmí člověku padnout na nohu. Kresba je perfektní. Číst to teprve budu (na WC asi ne).

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kniha Prach snů je takhle tlustá a taková brožovaná vazba? To člověk jednou otevře a už tomu padají listy, na stole se to beztak otevřít bez přidržování nedá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vesměs všechny knihy z Malazu jsou takto tlusté. Kupodivu vazba drží bez problémů a ani jedna nám nepraskla. A šlo to číst kdekoliv. :-) Samozřejmě jsme si dávali pozor.

      Vymazat
  5. Proboha, to je úžasná kniha! Jestli tomu dobře rozumím, už se nedá u nakladatelství koupit? Vidím to prvně, tak se nezlobte za blbý dotaz. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě to mají např. martinus.cz, seqoy.cz, knihy.abz.cz...ale už ne za 2900,- jaako v předobjednávce. Ale stojí to snad i za těch 3500,- Já to zrovna čtu a nedá se od toho odtrhnout.

      Vymazat
    2. Přesně tak, u těch velkých knih od Comics Centra si to musíš pohlídat. Obejdnávat se dá většinou celý měsíc a vytiskou potom tolik knih, kolik se jich objedná a zaplatí. :)

      Vymazat