středa 23. července 2014

Efektivní využití peněz...

Trochu netradiční název, který koresponduje s tímto netradičním článkem. Není to tak úplně o knihách, i když to s nimi (spíše se světy v nich) úzce souvisí. Nejsme fanoušci pouze těch slepených nebo svázaných papírů. Máme rádi i seriály, anime, filmy a počítačové hry. A podle toho taky vypadá náš arzenál.

Utratit peníze můžete dnes za spoustu různých věcí. My si většinou vybereme něco takového. Jasně, když se na to podíváte, některé věci vám můžou připadat jako úplné zbytečnosti. Ale to je úplně jedno. Nelitujeme ani koruny, protože to všechno vypadá moc dobře. A spousta věcí má i praktické využití.
A nějaké věci už třeba ani neseženete nebo musíte dobře hledat. Osobně moc rád chodím v tričkách s filmovou a jinou tématikou, je mi to bližší než tam mít Alabama 196 a podobné nápisy. Když už máme být divní, když utrácíme spoustu peněz za knihy, tak ať je to se vším všudy.
Spousta věcí je takovým odrazovým můstkem pro začínající sbírky. Třeba limitovaná edice The Elder Scrolls, kterou mám už asi rok... A pořád je jen jedna. Už aby vylezla ven sběratelská edice Wild hunt. 
A spousta, spousta malých blbůstek, které jsme prostě museli mít. Ale většina z vás, kdo bude tohle číst, to určitě pochopí. Máte doma taky ať už pár věcí nebo nějakou menší sbírku? Nebo vás tyhle věci prostě neberou a jdou mimo vás? 

3 komentáře:

  1. Mno, jako larpař mám takových věcí tuny :D Ani se mi nevejdou do garsonky, takže je mám ještě u rodičů :D
    V tuto chvíli prahnu po spoustě kousků s tématikou Doctora Who :))

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  2. Ooooo, ty hrníčky a plátěná taška jsou boží! :D

    OdpovědětVymazat
  3. To poznám :D Aj ja za podobné fan vecičky utrácam peniaze. Najviac na tričká alebo bižutériu :) Raz si kúpim aj nejaké skvelé posteľné prádlo ako máte vy !!! ;)

    OdpovědětVymazat