středa 1. února 2017

Na návštěvě v nové prodejně Comics Centrum

Včerejší plánovaná cesta do Prahy se povedla na výbornou. Kromě zvládnutí celního úřadu bylo na programu hlavně slavnostní otevření nové prodejny nakladatelství Comics Centrum. Akce začala v 17:00, lidí bylo tak akorát, abychom se tam vešli. Panovala všeobecná pohoda, k dispozici bylo celé osazenstvo nakladatelství, spousta komiksů a občerstvení. Největším lákadlem bylo odhalení edičního plánu a pro nás, co jsme tam ještě nebyli, také překvapení z nových a krásných prostor, ve kterém bude Comics Centrum fungovat. Přejeme jim co největší klid u zařizování všech věcí, které ke komiksům patří a ať se jim tam dobře pracuje.


Pokud jste sledovali přenos na facebooku (nebo jste byli dokonce přímo na místě), už víte, co se na nás chystá letošní rok. Kromě dotisku Grandville 1 a Hellboy 4, které už jsou k zakoupení, se dostane také na dotisk Zámku a klíče 4, 5 a 5. Ten kdo některý díl promeškal bude mít šanci zkompletovat sérii. Z komiksů, které budou ihned v prodeji se dostane na Druhou knihu hřbitovní (únor), Myší hlídka 3 (květen), James Bond 007 (září) a Temnými hvozdy (říjen).


V edici na přání můžete momentálně objednávat Grandville 2. Vzápětí se objeví Goon 0 a 7 a sedmý a osmý díl Ú.P.V.O. Samozřejmě nesmí chybět ani kolosální knihy. Třetí Hellboy bude k objednání už v dubnu (k čemuž se váže vydání samostatného dvanáctého dílu Hellboye v květnu), druhý díl kompendia Witchlabe na přelomu září a října.


Kromě pár překvapení, které si Comics Centrum zatím nechává v rukávu, si pro nás na listopad také připravili chuťovku v podobně Myší hlídka: hra na hrdiny. Před Vánoci to bude jasná volba. Tak nezapomeňte vše poctivě sledovat, aby vám něco neuteklo!

Žádné komentáře:

Okomentovat