středa 1. října 2014

Co nového v knihovně - září 2014

Září už je pryč, nám se podařilo nashromáždit čtrnáct knížek a kromě toho jsme si také pořídili úplně novou knihovnu (knihovny). Zatím obývací pokoj pořád nemáme hotový, takže se ještě nemůžeme "pochlubit" úplně, ale něco málo už můžete vidět v pozadí fotek. 



Nejobsáhlejší položkou jsou komiksy a kniha od Comics Centrum. Tři výtisky jsme dostali k recenzi (Drsná škola, Ragemoor, Ú.P.V.O.) a tři jsme si koupili (Sin City 3, Solomon Kane, Série C-L). Právě Fikerova detektivka je jedna z nejlepších knih, které jsem za poslední dobu četla. Určitě se o tom brzy dozvíte v recenzi.


Ultimátní komiksový komplet č. 27 je úlovek z nádražní trafiky. Jménu Gaiman prostě nejde odolat za žádnou cenu. Ve službách klanu byla má objednávka z AZknihy.cz, aby si u mě trochu opravili reputaci. Příliš se to nepodařilo, ale znovu o tom psát určitě nebudu. Maya 5 je obrazový průvodce skvělým programem pro animátory. Verze 5 už je sice poměrně stará, ale právě s ní mám ty nejlepší zkušenosti a nejvíc mě baví. Za 10Kč pořízena v knihkupectví Nohavica.


Paletové poklady nakladatelsví Fantom print. Konečně máme komplet Starcraft, protože druhý díl už nebyl nikde k sehnání. Pokud je nějaká kniha od FP vyprodaná, určitě sledujte jejich fb stránky a možná se pět v prodeji objeví (např. Den draka nebo Domovina). Pátá planeta smrti byl dárek k nákupu, nejspíš nejmenší zlo z možného výběru. Poslední knihou je Osvícení od Stephena Kinga, kterou se mi podařilo vyhrát u skvělé Derpette.


3 komentáře:

  1. Teda, to je hodně knížek, vypadají moc pěkně.:))

    OdpovědětVymazat
  2. Osvícení je moje nejoblíbenější kniha od Kinga :) Fakt dobrá a trochu mě mrazilo i u knížky, natož u filmu. Jinak už znám jen Žambocha, i když zrovna Ve službách klanu jsem ještě nečetla :)
    Pěkná hromádka :)
    Těším se, až se pochlubíte s novými knihovnami :)

    OdpovědětVymazat