neděle 31. srpna 2014

Hodnocení obchodů - Comics Centrum

Komiksy od nakladatelství Comics Centrum určitě znáte. Můžete je koupit prakticky všude, ale když se podíváte na jejich eshop, zjistíte, že ceny se u nich maličko liší. Všechny komiksy a knihy jsou se slevou. Proto jsme se rozhodli už potřetí něco objednat.


Vybrali jsem si první díl Sin City od Franka Millera. Zvolili si doručení do zásilkovny ve Valašském Meziříčí. Objednali. A ejhle. Druhý den byl komiks připraven k vyzvednutí.

Nutno dodat, že toto je u Comics Centra standart. Při své první objednávce (kterou jsem uskutečnila několik dní před vánoci minulého roku) byly komiksy připraveny (pro změnu v uložence v Ostravě) k vyzvednutí opět v neskutečně krátkém termínu. Vzpomínám si, že jsem je čekala až po novém roce, protože měli všude zavřeno, a nakonec jsem si je šla vesele vyzvednout 23.12.

Právě toto mi připadá jako ta správná cesta k získání zákazníka. A mě si získali i přes to, že jsem měla s několika knihami menší problém. Ochota vše řešit, milý a přátelský personál, okamžité reakce na dotazy, expresní doručení, perfektní zabalení a celkově naprostá spokojenost.

(Všechny knihy kromě Darebáka, Sin City 2 a Hellboye jsou poctivě koupeny, hodnocení je objektivní a není domluvenou propagací.)

Opravdu můžu říct, že je toto jeden z mých nejoblíbenějších obchodů a rozhodně jej mohu doporučit všem, kteří mají rádi komiksy. Popřípadě pokud ještě sháníte dárky na poslední chvíli.

Aby to bylo fér, Comics Centrum dostává 6/5. Protože pokud plný počet dostali eshopy, které jsou standartně naprosto v pořádku, musí CC dostat něco extra.


4 komentáře:

  1. A mně tu teď hrozně cuká ruka nad Sin City, ach jo... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele jdi do toho.. než to zase bude pryč. :-D Čekat na další vydání už bych nechtěla. Kromě toho je to boží komiks. :-)

      Vymazat
  2. 300 a Sin City vypadá dost dobře, ale já si to asi radši najdu v angličtině :D

    Jinak jsem vás dva nominovala na Liebster Award Tag, takže kdyby se vám chtělo, info na http://janes-howling.blogspot.cz/2014/09/liebster-award-tag.html :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou, na to jak obyčejně bývám celkem zklamaná z překladů, tak Sin City je přeloženo perfektně. :-)

      Na tagy moc nejsme, ale uvidíme. Díky. :-)

      Vymazat