čtvrtek 10. prosince 2015

Objektivem foťáku: Witchblade, kniha 1

7 komentářů:

  1. Já jsem si Witchblade neobjednala a jsem za to docela ráda, protože mi z těch ukázek připadá, že by to nebylo nic pro mě.
    Ale vypadá to krásně. :) V Comics Centru to prostě umí.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně nádhera. :) Já se o komiksy vůbec nezajímám, ale v knihovně to musí vypadat fantasticky. Snad jednou začnou nakladatelé vydávat i velkoformátové knihy, třeba komplet série v jedné, to by bylo nádherné.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Ač mi to pije krev stále opakovat, Sin City nemáme! To je tak, když v objednávkovém období nevyjdou peníze. :D Snad už se nám to znovu nestane a SC zpětně ulovíme na nějakém bazaru. :)

      Vymazat
  4. Áááá, jo! Já byl vyzvednout včera ale ještě jsem to nerozbalil z ochranné fólie - až pod stromečkem, ale je to velká zkouška sebeovládání. Nejdradši bych se na to vrhnul.
    Podle čísla koukám že jste tentorkát také dlouho neváhali.
    Také nemám Kruva velký SC, ale i tak už ty tři kolosální knihy vedle sebe vyráží dech. A to jsme stále, jakou doufám (a zájem tomu nasvědčuje) teprve na začátku edice. Jen jestli dovyjdou Hellboyové a Witchblade/Darkness tak budeme na 15 kouscích. No knihovnu postavím betonovou...
    PS: Jak to skladujete? Na stojato, nebo naležato?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsme vyzvedávali včera a toto sebeovládání obdivuju,protože my jsme se na to vrhli okamžitě. :D

      Můžu říci, že Hellboye a Conana jsme měli asi měsíc normálně na stojato, protože mi přišlo, že když knihy leží na sobě, ničí se vazba. Po měsíci jsem zjistila, že vazba se ničí i nastojato. Bohužel se tomu asi nedá nijak zabránit, jsou to prostě obrovské kousky a s tím posunem vazby se musí počítat. Na kvalitě to nic neubralo, pouze mně to (jako puntičkáři) vadí na pohled. :D Teď už to necháme vše rovnou naležato.

      Betonová knihovna by byl výborný nápad, ale pokud si představíš, že bys ji měl narvanou kolosálními knihami, bojím se spíš, aby to udržela samotná podlaha. :D

      PS: U Conana jsme byli mnohem rychlejší (nevím jak je to možné :D), ale to číslo zase tolik nejde. :)

      Vymazat
    2. Je doporučené právě spíš naležato. On je ten papír dost silný a těžký a nastojato se blok prověšuje. Naležato by sice mohl ujet, ale pokud se dají max. tři kolosální knihy na sebe, bude to myslím OK.
      Já tedy u Conana a Hellboye zatím žádný posun nebo uvolnění vazby nepozoruju, ale na to asi může mít vliv více věcí, třeba to že během celého čtení ty knihy nikdy nebyly otevřené úplně na 180°, z čehož sice trošku bolí za krkem, ale když je člověk lehce postiženej (co se týká udržování stavu knih) jako já...

      Číslo je jen taková zajímavost. A u Conana mám celkem vysoké, ale právě teď mě to zajímalo, jak rychle jsem to stihl, protože jsem si věřil že jsem byl hodně rychlý. A vyšlo to. Mám šestku :D

      S betonovou knihovnou to na realizaci samozřejmě není sranda. Předpokladem je barák a knihovmna umístěná v nepodsklepené části. V případě přípravy takové knihovny kde budou kolosální knihy je určitě dobré počítat rovnou při stavbě se základem i pod tuto knihovnu (základ jako se dělá třeba pod komín).

      Vymazat