čtvrtek 24. září 2015

Na přání: Witchblade kompendium

Pomalu se nám blíží vánoce a co může být lepším dárkem, než pořádný komiks? Comics Centrum pro nás připravilo další lahůdku - Witchblade. A ačkoliv bych vám o tom ráda něco napsala, vlastně vůbec nevím, o čem tato série je. Vím jen, že je podle předlohy seriál a před pár lety taky chtěli natočit film. Právě proto mohu nezaujatě říci - těším se až si komiks přečtu!
Anotace:
New Yorská policejní vyšetřovatelka Sara Pezziniová se stává nositelkou tajuplného artefaktu zvaného Witchblade. Artefaktu, který má podobu rukavice – smrtící a velmi mocné. Je zbraní schopnou měnit svou strukturu, chránit svého nositele a dokonce jej i léčit. Zároveň je prostředkem k udržení vesmírné rovnováhy.
Witchblade si jako svého dalšího hostitele vybrala právě Saru. Propůjčila ji nadpřirozené schopnosti, které Sara využívá v boji proti zlu, ale i samotná Witchblade má své vlastní záměry. 


Witchblade vyjde stejně jako ostatní "velké knihy" v edici na přání. To znamená, že o jejím osudu rozhodujeme my, čtenáři. Knihu si lze na stránkách Comics Centrum objednat do 31.10.2015, do tohoto data také musí být kniha dopředu uhrazena. Pokud bude zaplaceno nejméně 300 knih, komiks bude vycházet v půlce prosince a zpříjemní nám tak vánoce (a s klidem ji můžete objednat jako dárek). 

Kompendium obsahuje:
- velký formát 
- 640 plnobarevných stran 
- prvních 25 dílů série 
- alternativní nikdy nevydaná obálka 
- unikátní číslo výtisku 
- speciální strana se jmény všech kupujících 

Název: Witchblade kompendium: kniha 1
Autoři: Marc Silvestri, Brian Haberlin, David Wohl, Michael Turner a další
Překlad: Hana Studeničová
Rozsah: 640 plnobarevných stran
Vazba: pevná knižní s matným potahem a parciálním lakem
Rozměry: 240 x 335 x 55 mm
Váha: 5kg
Věkové doporučení: 14+



Žádné komentáře:

Okomentovat