středa 22. července 2015

Soutěž o Hellboy: Paskřivec

 Byl u nás Hellboy. Nechal nám tu dva jeho nejnovější komiksy. Jsme sice dva a čteme oba, ale taky jsme skromní. Stačí nám jeden výtisk, my si ho navzájem půjčíme. Proto tu pro vás máme úplně nový a zabalený komiks Paskřivec a další příběhy. Jeho výhody jsou, že nemusíte mít z Hellboye nic načteno, jedná se o samostatné povídky. Další velká výhoda je, že je to velmi povedený kousek a navíc krásně zpracovaný. Třetí a poslední věc? Je to Hellboy! Tak na nic nečekejte a hurá do soutěžení.


Soutěžní úkol je jednoduchý. Stačí nakreslit/namalovat postavu HELLBOYe nebo HELL-PASKŘIVCE. Že nevíte, kdo je Paskřivec, v tomto případě vůbec nevadí. Záleží pouze na tom, jak moc si věříte ve svých kreslících schopnostech. Pokud máte pocit, že samotný Hellboy je nad vaše síly, prostě nakreslete Hellboye v tak trošku pokřivené úpravě. Pro ilustraci máte jednoho Paskřivce na fotce vlevo. 

Vámi nakreslený obrázek (samozřejmě můžete obkreslovat dle předlohy) naskenujte, vyfoťte nebo klidně kreslete přímo v počítači. Pak nám jej pouze podepsaný odešlete na ctemeoba@email.cz s předmětem "Hellboy" nebo "Hell-paskřivec".

Cena je více než lákavá, tak se zapojte! :)

___
soutěž je platná pro ČR i SR
do soutěže budou zařazeny pouze obrázky, které přijdou do 29.7.


6 komentářů:

  1. Sakra. Moje kreslící schopnosti jsou pekelně mizerný, ale výhra je zatraceně lákavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím vtipnější obrázek pošleš, tím lepší to bude. :D Zapoj se určitě!

      Vymazat
    2. Nápady bych měla - můžu poslat obrázků víc? =D

      Vymazat