pátek 31. července 2015

Objektivem foťáku: Yorran

Před nějakou dobou jsme vás informovali, že se na Startovači objevil zajímavý projekt - Yorran. Janu Dobšenskému se požadovaná částka podařila vybrat a tak kniha zamířila do tisku. Jelikož předtím nikde nebyl ke shlédnutí "pokusný" kus, málo kdo tušil, jak finální kniha bude vypadat. A po otevření dnešní zásilky čekalo opravdu velké překvapení.



Hardback nám věnoval sám autor a paperback jsme přes Startovač pořídili do soutěže pro vás ostatní. Obě verze jsou kvalitně vytvořené, ale protože je kniha trošku většího rozměru (všimněte si toho na fotkách, kde knihu někdo drží v rukou), paperback je malinko nepraktický. 


Určitě už si budete moci brzy přečíst recenzi a zároveň o jeden výtisk zasoutěžit. Prozatím se můžete podívat a stránky knihy zde.

3 komentáře:

  1. Bohužel, dneska knihu donesla kamarádka do čajovny a je to obrovské zklamání. Když pominu základní chyby v sazbě a nedostatečnou korekturu, příběh sám o sobě je velice špatně řemeslně zpracovaný. :-( Přitom celý ten projekt vypadal jako závan svěžího větru, propracované reálie, ilustrace, krásná obálka. Nechápu, proč autor nedal část peněz do kvalitní redakce. Takto je to jenom další hezky vypadající vlastní náklad ve stylu Tapati. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V těchto věcech se vůbec nevyznám, mně teda všechno (až na laicky řečeno okraje :D) připadalo celkem v pořádku.

      Ale uvidíme jak to bude po přečtení.

      Vymazat
  2. O knihe som doteraz nepočula, ale som zvedavá na nejaké recenzie, vyzerá zaujímavo.:)

    OdpovědětVymazat