sobota 4. července 2015

Dobývání edice Pevnost - týden první

Přestože od začátku dobývání utekly pouze čtyři dny, už máme spoustu projektových příspěvků od spousty bloggerů. Dnes si dáme takové malé shrnutí a níže naleznete také informace k soutěži, která bude vždy na konci týdne.

Nejdříve čistě obecně - kromě nás se k dobývání oficiálně  přidalo 14 blogů/webů. Kromě toho také další čtenáři, kteří své stránky nemají a budou nám o sobě dávat vědět prostřednictvím e-mailu, facebooku nebo instagramu. Projekt je rozdělen na pět etap, přesněji na pět červencových týdnů:

1.7. - 5.7.
6.7. - 12.7.
13.7. - 19.7.
20.7. - 26.7.
27.7. - 31.7.

Tento týden byl tedy krátký, ale přesto už se můžete podívat na spoustu fotek pod tagem:

Také už můžete najít recenze na tyto knihy:


Navíc článek týkající se úžasné sbírky edice Pevnost u Lucky a rozhovor s autorem několika knih, které v edici Pevnost vyšly, Josefem Pecinovským u Michala.

Příspěvky můžete hledat také na facebooku pod stejným tagem. Uvidíte spoustu fotek, které vznikají v průběhu čtení.


Prosím všechny, kteří s námi edici Pevnost čtou, aby všechny své příspěvky, které se knih jakkoli týkají (i fotky) označovali tagem #dobyvamedicipevnost (na facebooku i instagramu). Bez toho není šance vaše články, fotky, postřehy nebo statusy najít. 

Do zítřejší soutěže se bude moci zapojit každý, kdo napsal jakýkoli článek s tématikou edice Pevnost, nebo přidal tématickou fotku na facebook/instagram. Protože je tento týden kratší, pro účast v soutěži není nutné mít knihu dočtenou. Samozřejmě se budou počítat i příspěvky, které se objeví v průběhu dnešního a zítřejšího dne (tedy až po tomto článku - odkazy do něj budou postupně doplněny). 

Soutěž se na blogu objeví zítra v 10:00 a zapojit se budete mít možnost až do půlnoci. Výherce bude odtajněn hned následující den. 

Samozřejmě se můžete zapojovat do všech soutěží, že jednou vyhrajete neznamená, že už soutěžit nesmíte. :)  

Děkujeme všem za skvělou aktivitu a dobýváme dál!

Žádné komentáře:

Okomentovat