středa 15. dubna 2015

Knižní chvilky #14

Po dlouhé době tady máme pár fotek, které zachycují posledních pár dní. Něco jste určitě zaznamenali na facebooku a nově třeba i na Instagramu (Verča, Davča). Na začátek tady máme něco z dnešního rána. To je tak, když jezdíte do školy takovou hodinu a půl vlakem a místo povinné četby ke zkoušce sáhnete po komiksech.



Když už jsme u Comics Centra, tak už jste mohli vidět, že nám přišel větší balík. Máme teď tedy komplet Goona a Ú.P.V.O. (už taky v harbacku!), dokonce i s jednou limitkou. Tou je krásná obálka druhé povídkové knihy, kterou jsme dostali k recenzi. A recenze bude brzo. Na všechno. :-)


A když už jsme u Hellboye, tak tady je reklama na supersvaly v tabletách!


Tuhle krásnou stokilovou pekelnou knihu ještě určitě uvidíte. Hodně často. 


Dalším větším balíčkem bylo překvapení od Epochy a první kniha k recenzi od Joty. Potěšilo nás, že se nám takhle někdo sám od sebe ozval. V knize Čistý jsem teprve na začátku (takže nebudu vynášet ukvapené soudy), ale prozatím je to naprosto jako Hunger Games. Nechám se překvapit co z toho bude. :-)


Kromě toho vám ještě ukážu můj dnešní úlovek. Jsou to knihy z charitního antikvariátu u nás ve městě, kam chodím hrozně ráda (Davča už zase tolik ne :-)), protože mě baví probírat se staršími kusy, které třeba ani mít nepotřebuju. Pak mi učaruje nějaká obálka a už si ji nesu domů.


A důležitá věc nakonec! Dnes vyšla první kniha nové šedesátky Ultimátního komiksového kompletu. Nese číslo 61 a vypadá více než dobře. 


2 komentáře:

  1. Krásné fotky. Nejlepší je ta s Jackem. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Suprové fotky, obzvlášť ta reklama na supersvaly pobavila! :D A charitativní antikvariát je krásný nápad, člověk si odnese knížku a ještě tím pomůže. Hned bych u nás takový taky brala. :)

    OdpovědětVymazat