neděle 1. března 2015

Co nového v knihovně - únor 2015

Za únor nám do knihovny přibylo 35 knížek a komiksů. Velký podíl na tom mají jako již tradičně dokoupené díly UKK, ale spousta jsou dárky k narozeninám, které jsem měla minulou sobotu (na fotce jedna kniha chybí, protože jsem ji zapomněla na focení vtáhnout z vitrínky :-)).


Začneme tím, co jsme si tento měsíc koupili z druhé ruky. Hypnotizér i Skála jsou koupeny přes databázi knih za pár korun (kus vycházel i s poštou na cca 150Kč). Ani jedno jsem zatím ještě nečetla, ale těším se. Dva chybějící Warcrafty jsme sehnali přes bazar knih na facebooku. Spisy Karla Čapka jsou zase pro změnu z charitního antikvariátu u nás ve městě.


Tím samozřejmě koupení knihy nekončí, ale úplně nejvíc jsme prostě utratili za komiksy. Tajná Invaze, Doctor Strange a Thunderbolts už jsme si odchytili rovnou v trafice (jsou to poslední tři čísla). Iron Man je z aukra, Punisher z obchodu a ostatní jsme objednali přímo u dodavatele. Cesta do pekel je opět z Databáze knih - na to jsem fakt zvědavá, protože autorem je Max Allan Collins a jeho knížky jsem před pár roky četla snad pětkrát. Dva díly Goona jsme dostali od nakladatelství Comics Centrum k recenzi. Green Lantern a Živý Mrtví 4 jsou narozeninové dárky od mamky. :-)


Toto už jsou pouze narozeninové dárky. :-) Píseň krve mi nadělila Majda, Agnes zase Šárka. Oběma holkám moc děkuju.  Drizzt, Mistborn, Lunapark, Pád i Vánoční říše je samozřejmě od mamky. A nádherné vydání Zločin a trest jsem dostala od Davči. 


Maličká knížka v angličtině - My dad´s a Policeman je výhra od Nikki Finn. A první dva díly série Kladiva na čaroděje nám zaslalo nakladatelství Epocha. Úplně náhodou jsme oba díly dostali rovnou dvakrát, takže si o ně budete moc ke konci měsíce zasoutěžit. 


Tak to by byl náš obrovský balík. Co jste si tento měsíc pořídili vy?

14 komentářů:

  1. Nádhera :) K Písni krve bych se taky chtěla co nejdřív dostat, i když úplně nevím jestli se mi chce si ji kupovat. A jsem zvědavá, co řeknete (nebo teda asi Verča) na Vánoční říši :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Vánoční říši budu určitě číst já. Rohy se mi od Hilla líbily dost, stejně tak mám ráda komiksy Zámek a klíč.. tak to musím zkusit. :-) A ta Píseň krve je fakt dobrá, asi se vyplatí to koupit. Za mě to vyřešila Majda, protože jsem taky váhala. :-D

      Vymazat
  2. Zločin a trest vypadá opravdu perfektně :) Jinak všechno to jsou moc hezké přírůstky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherná knížka! Stejně jako celá tahle edice.
      Děkujeme :)

      Vymazat
  3. Tééda, tolik knih!!! To bych je za chvíli neměla kam dávat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to myslela, ale u nás knihy celkem kolují - co se nám nelíbí, nebo víme, že už to číst nikdy nebudeme, dáváme pryč. Takže místo je stále. :)

      Vymazat
  4. Páni, tomu tedy říkám velké množství přírůstků! A ještě takových krásných! :3

    OdpovědětVymazat
  5. To je tedy pořádná hromada! :) Ať se knihy líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou, už některé čteme (hlavně ty komiksy:-D).

      Vymazat
  6. Tak tomu se říká pořádný sloup! :D Sice jsem nic z toho nečetla, ale minimálně na Píseň krve se chystám :) Super úlovky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píseň krve se mi zatím moc líbí, takže s tím bych vůbec neváhala. :)

      Vymazat