čtvrtek 5. února 2015

Na přání: Ú.P.V.O. - Žabí mor

Zámek a Klíč 3 si nakonec vedl více než dobře a hranici 500 objednávek téměř jednou tak překročil. U dalšího komiksu v edici Na přání, konkrétně Ú.P.V.O. - Žabí mor, bychom mohli konečně dosáhnout k té tisícovce. Proč?


Komiksová série Ú.P.V.O. se věnuje "Úřadu paranormálního výzkumu a obrany", tedy ve zkratce spoustě zajímavým postavám, které se nějakým způsobem točí kolem Hellboye. A o tom, že je to dobré čtení se můžete přesvědčit třeba v recenzi na první díl.

Při přestřelce v jisté tajné laboratoři unikne obří spóra a vypukne žabí mor. Agenti Úřadu paranormálního výzkumu a obrany mají plné ruce práce aby zastavili šílence, který se snaží dokončit plány na zničení světa, započaté mnichem Rasputinem v knize Hellboy 1: Sémě zkázy.
Poprvé se v této knize Ú. P. V. O. ujal sám Mike Mignola psaní dalších příběhů svých fantastických hrdinů a poodhalil roušku jednoho z jejich největších tajemství – původ Abea Sapiena.


Stále platí, že pokud si komiks chcete koupit, stačí si jej na stránkách Comics Centrum objednat. A to nejpozději do 22. února. Pokud do té doby počet objednávek překročí hranici 500 výtisků, kniha vyjde 23. března a od tohoto dne si ji také můžete zaplatit a vyzvednout/nechat zaslat až do 24. dubna. Knihu tedy nemusíte platit předem u objednávky.

Ú.P.V.O. - Žabí mor
Scénář: Mike Mignola
Kresba: Guy Davis
Překlad: Jan Kantůrek
Počet stran: 128 barevných
Vazba: vázaná s lesklým přebalem
Rozměry: šířka: 159 mm
                výška: 239 mm
                šířka hřbetu: 15 mm

3 komentáře:

  1. To je něco přesně pro jednoho z mých nejlepších přátel. Díky za tip. :3

    OdpovědětVymazat
  2. Celkem nad tím právě uvažuju.. chci investovat více do komiksů, ale hellboy se mi zatím vyhnul. Zase se bojím, že to pak neseženu. :) Stačí když si koupím třetí díl a ty první dva až třeba příští měsíc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten třetí bude k sehnání potom ještě v knihkupectvích, ale určitě o dost dráž, takže je lepší si ho koupit už teď - platí se totiž až potom. První a druhý díl mají zatím v eshopu CC k dispozici, ale kdoví jak to bude do budoucna. Nejlepší máš asi objednat vše najednou. :-) Nadruhou stranu jsem Ú.P.V.O. často viděla i v bazarech.

      Vymazat