neděle 4. ledna 2015

Knižní chvilky #8

Jak už možná víte, začali jsme úklidem knihovny. Někdo uklízí před vánoci, my jsme to udělali naopak, protože jsme potřebovali zařadit spoustu nových knížek.



Možná jste si všimli (a možná taky ne), že se na fotkách naší knihovny neobjevují některé knihy. Například série Hraničářův učeň, série Podzemí nebo všechny Foglarovky a komiksy. Má to svůj důvod - všechny tyto knihy mají nové místo a to v naší ložnici, do které jsme přikoupili třetí a čtvrtou knihovnu. Určitě vám místnost v budoucnu ukážeme, ale až bude komplet hotová.


Zatímco Dája úspěšně dočítal v pořadí už pátého Zabíječe a následně se pustil do velkého restu - knihy Húrinovy děti, já se pustila do Kola času. Ale nejspíš na něj není úplně správná nálada a na padesáté straně jsem knihu odložila. Místo toho trávím celý dnešek s krásnou Dcerou sněhu.


A s těmito knihami budeme trávit i dnešní večer. Pokud nebudeme hrát. :-)


12 komentářů:

  1. Lidi, já vás jedu normálně vykrást!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak koukej přijet v únoru a budeš mít možnost! :-D

      Vymazat
    2. Ale moment. Co nám chceš zrovna TY krást? :-D Vždyť máš to samé a ještě víc..

      Vymazat
    3. Hned bych nakradl Sandersona a Malaz, ty třeba ve své knihovničce postrádám :/ :D

      Vymazat
  2. Ja tam budem skôr, ale neboj možno ti niečo nechám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Do úklidu knihovničky jsem se taky pustila až po rozdání dárků. :) Každopádně to nejsem schopná srovnat podle svých přestav, takže už mám několik dní po celém pokoji akorát knihy. Jinak moc pěkné fotky. Jsem zvědavá, co na Dceru řekneš, až ji dočteš. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta vaše knihovna je vážně pastva pro oči :)
    Jinak, také dělám úklid knihovničky až po Vánocích, protože by mě štvalo, kdybych si jí celou uklidila a pak bych vše musela různě posouvat, abych zařadila knižní dárky.

    OdpovědětVymazat
  5. Máte naprosto skvělou, krásnou a úžasnou knihovnu (ale to všichni víme už dávno, že :D)! Malaz... Píseň ledu a ohně... Sanderson... Vypadají naprosto báječně. Já mám ve své knihovničce většinou jen takové ty tenčí levnější kousky, protože tyhle fantasy bývají drahé, já na ně nemám a rodiče my k Vánocům radši koupí dvě jiné než jednu drahou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Všichni tady vám závidí knihy, a víte, co? Já vám budu závidět knihovnu! Protože ta se mi sem do garsonky nevejde, a vzhledem k tomu, do jaké výšky skládám knihy na polici, začínám mít obavy, že mě jednou v noci zabije, až se urve :D Tak až o mě dlouho neuslyšíte, tak mě pohřbili moje vlastní knihy :D

    Králík v krabici

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra to je fakt paráda. :) Já mám jen své dvě mini knihovnčky a už to není kam dávat. Bude to potřeba srovnat..nechcete se stavit, knižní četo? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta knihovna je úžasná! A to povlečení je taky naprosto úchvatné... závidím oboje (samozřejmě v dobrém) :D

    OdpovědětVymazat