sobota 30. srpna 2014

Co nového v knihovně - srpen 2014

Tento měsíc moc překvapení nebude. Drtivou většinu nakoupených knížek jste už mohli vidět na facebooku anebo v různých článcích. Ze začátku měsíce jsme mysleli, že nám nakonec nic moc do knihovny nepřibude (díky stornované objednávce z jednoho eshopu). Nakonec je to stejně zase slušná hromádka, včetně té nejdražší položky (která přišla teprve včera), kniha Noční klub 2.


Někdy ze začátku srpna jsme začali spolupracovat s nakladatelstvím Comics centrum. Dostali jsme od nich povídkovou knihu Hellboy a dva komiksy - Darebák a Sin City 2. První díl Sin City jsme si objednali z eshopu pár dní předem, abychom pro vás mohli udělat hodnocení obchodu (a taky proto, že mají všechny tři nově vydané díly za opravdu směšnou cenu, podívat se můžete zde).

Hardback Zaklínače V jsme koupili v jednom malém knihkupectví ve Vsetíně. Od té doby jsme začali pátrat a snad se nám podaří sehnat i zbytek série (protože s dotiskem to nejspíš nevyjde).


Pokud jste se podívali na krátký foto článek ze srazu u nás, ve Valašském Meziříčí, určitě jste si všimli, že jsme byli nakupovat. V knihkupectví Nohavica mají totiž každou středu akci - 15%. Odnesli jsme si (po dlouhém postávání nad regálem s fantasy) jednu knihu od Remarqua a Muž jménem Ove.

Úplně nový Noční klub 2 sehnal Dája přes nějaký bazarový portál. Není to sice nejlevnější kniha, ale když už máte doma první díl.. Tímto také naše sbírka Kulhánka končí.


Určitě jste si taky všimli dvou tenkých knížek Oprásků. Je to výhra od Majdy z knižního hopu. :-)

9 komentářů:

  1. Noční klub..... To bych chtěla MIT jednou ve své sbírce spolu s Povídkami. Ale ty peníze na to nemám :D jak moc to urvalo kapsy vám?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková hrůza to není, vyšla na tisícovku i s poštovným.. stejně jako první díl. Ale je to konečná investice. :-D

      Vymazat
  2. Pěkné přírůstky. Nejvíc vám asi závidím ten Noční klub.
    Jinak jsem moc ráda, že jste si koupili Oveho a doufám, že se vám bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho jednou budeš doma mít taky. :-) A Ove je super.

      Vymazat
    2. Když zase narazím na Kulhánka v obchodě za normální cenu, tak možná, ale jinak to toho tolik peněz vrážet nehodlám. To si raději koupím pět dílu Drizzta. :D
      Jéé tak to jsem ráda. :)

      Vymazat
  3. Tak to je paráda, že už máte Noční klub kompletní. :) Melouchy mám doma taky, snad si je už brzo přečtu. A Sin City se plánuji koupit, když už je dostupné od prvního dílu. Jen místo Darebáka mě víc láká Drsná škola.

    OdpovědětVymazat
  4. Parádní sbírka a moc pěkně nafoceno. Muž jménem Ove je moje srdcovka, snad se bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo mít Noční klub, to je jako poklad :)

    OdpovědětVymazat