pondělí 7. března 2016

Série Zámek a klíč vrcholí | Časohrátky & Alfa a Omega

Zdá se to jako včera, co Comics centrum fanoušky potěšilo vydáním čtvrtého dílu. Nyní máte možnost objednat rovnou poslední dva díly série najednou. Pozor, čas už máte pouze do konce týdne. Poté už nebude komiks k dostání za zvýhodněnou cenu 399Kč.


Zámek a klíč 5: Časohrátky | OBJEDNÁVEJTE ZDE
Tyler a Kinsey Zámkovi nemají ani tušení o tom, že se zabitý protivník Lucas „Finta“ Caravaggio převtělil do jejich mladšího bratra Bódi. Finta tím získal možnost neomezeně se pohybovat po Klíčově. Tím je jeho bezohledná snaha nalézt klíč Omega a otevřít černé dveře téměř dovršena. Ale Tyler a Kinsey vlastní velmi mocný klíč, který dokáže odhalit všechna skrytá tajemství Klíčova otevřením průchodu do minulosti. Pro Zámkovy nastává čas přihlásit se k rodinnému odkazu a postavit se temnotě, číhající za černými dveřmi. Nepoučí-li se z rodinné historie, budou odsouzeni k jejímu opakování, a čas se krátí! 

Zámek a klíč 6: Alfa a Omega | OBJEDNÁVEJTE ZDE
Stíny ještě nikdy nebyly tak temné a smrt ještě nikdy tak blízko. Otočte klíčem a otevřete poslední dveře – je čas se rozloučit. Nenechte si ujít poslední dvě části Omega a Alfa série bestselerů Zámek a klíč, přinášející Vám v jednom svazku ohromující a působivý závěr!
Trvalo celé dva životy a stálo nespočet obětí, než Lucas „Finta“ Caravaggio konečně dosáhl svého cíle – najít klíč, který otevírá černé dveře. Finta se v podobě malého Bódi Zámka vrací k černým dveřím v hlubinách zatopených jeskyní pod Klíčovem a chystá se vypustit zlo, které se za nimi skrývá. Tyler, Kinsey, Scot, Nina, Rufus i všichni ostatní, kteří po celý čas stáli proti Fintovi, zaujali svá místa a finále tragédie může začít. Souboj lásky a nenávisti se odehraje hluboko v jeskyních pod Klíčovem, naprahu místa, kde bylo ono zlo celé generace drženo pod zámkem!


Žádné komentáře:

Okomentovat