úterý 23. června 2015

Společné dobývání Edice Pevnost

Blíží se nám prázdniny. Spousta času na čtení, psaní a jiné nám blízké aktivity. Hned na začátek července jsme si pro vás společně s Epochou připravili takové menší společné dobývání. Znáte ty malé, milé, černé knížečky z edice Pevnost? Tak přesně o ty půjde. Budeme je číst, hodnotit a fotit! Určitě doma máte aspoň nějakou, nebo se můžete třeba stavit do knihovny či k někomu známému. Spousta těch knih v sobě ukrývá skvělé příběhy, které si takhle můžeme nějakým způsobem doporučit. A nebo pak z úplně té druhé strany, aspoň budeme vědět, čemu se vyvarovat. V každé etapě tohoto projektu přijde nějaká soutěž, ať už o knihy nebo o něco drobnějšího. Je se na co těšit, je proč se zúčastnit. Čtení jedné knihy z této edice zabere maximálně pár hodin. A to hodně přeháním. Takže žádné čtení na sílu, prostě pohodička.


Jak to bude probíhat?

Zapojit se může úplně kdokoliv. Stačí se přidat do linkovače na konci stránky, aby v tom byl pořádek. Následně je výběr a počet knížek z edice Pevnost úplně na vás. Do týdenní soutěže se může automaticky přihlásit každý, který v tom týdnu přečetl aspoň jednu knihu z edice pevnost a napsal o ní článek (recenze, knižní chvilky, jakékoliv meme..). Samozřejmě čím více článků tomuto projektu věnujete, tím větší budete mít vždy šanci na výhru. Kromě toho budeme samozřejmě vše sdílet, takže se můžete určitě těšit na nové čtenáře a návštěvníky.

Pokud se tedy chcete přidat:

- Připravte si na každý červencový týden alespoň jednu knihu z edice Pevnost. Je jedno z jakého je roku, je jedno jestli je z knihovny nebo jste jí pořídili na Světě knihy za dvacet korun. 
- Pište do projektu články na své blogy. Můžou to být samotné recenze nebo cokoli vás napadne. K tomuto účelu můžete samozřejmě využít obrázek v záhlaví.
- Foťte a instagramujte. Tímto způsobem se můžou zapojit i  čtenáři, kteří nemají svůj blog. Stačí k fotce přidat hashtag #dobyvamedicipevnost  
- Pokud chcete, vytiskněte si záložku. 

(pro zvětšení klikněte)
  

Prosím, využijte tento linkovač, kde se zapíšete jako účastníci projektu (tlačítko add your link). :-)


Začínáme 1.7.

13 komentářů:

  1. Na webu www.epocha.cz stále probíhá výprodej balíčků jednotlivých ročníků Edice Pevnost 2008-2011 s fantastickou slevou 80%. 12 knížek tak pořídíte kolem tří set. Balíčky najdete na http://www.epocha.cz/vydaneknihy.php?rubrika=19.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý projekt, díky! :) Už nějaký čas si říkám, že bych tyhle drobečky měla co nejdřív přečíst, tak se určitě zapojím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super projekt, bohužel se nezúčastním. :) Kvůli škole mám velký čtecí plán i na léto :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak kdyby někdo chtěl číst elektronicky, tak dnes spustili Palmknihy.cz akci s 50% slevy, v níž nabízí i několik knížek z Edice (Plástev, Vlčice, Srdce ledu...). :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zapojit i když nemám blog? A pokud ano, jak to bude následně probíhat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přímo se můžeš zapojit přes instagram s tagem dobyvamedicipevnost. Pokud budeš mít chuť napsat nějaký článek, recenzi, tak nám to můžeš poslat na email a my ti to zveřejníme u nás na blogu pod tvým jménem. :) Možností je spousta.

      Vymazat
    2. Paráda :-) ty recenze budou nějak normované?

      Vymazat
    3. Vůbec nemusí. I kdyby to bylo kraťoučké, tak to prostě dáme do nějakého většího článku, kde bude mít tvá recenze/článek/cokoliv své místo. To už pak vymyslíme v závislosti na tom, co to bude. :) Takže žádné normy, pouze nadšení. :D :) Jsme rádi, že se zapojíš! :)

      Vymazat
  6. Je to už uzavřené, nebo se ještě můžu přidat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Pokud mas zajem, dopoledne to jeste otevreme a muzes se prihlasit :-)

      Vymazat
    3. Zájem mám, nicméně z práce se domů dostanu až odpoledne. :)
      Pokud by se to ještě otvíralo, tak tedy prosím hodit do linku http://www.firecat.cz/ ... dík za pochopení. :-) E.

      Vymazat
  7. Chtěla bych moooc poprosit, abyste hashtag #dobyvamedicipevnost dávali i ke všem svým statusům a fotkám k projektu na FB. Bude pak báječný přehled, co všechno kdo vymyslel, nafotil a napsal. Díky. :-)

    OdpovědětVymazat