pondělí 19. ledna 2015

Na přání: Zámek a klíč 3: koruna stínů

Znáte Zámek a klíč? A pokud ne, znáte Joe Hilla? A pokud ne - co aspoň Stephena Kinga?

... Joe Hill, vlastním jménem Joseph Hillstrom King ( * 4. června 1972, Hermon, Maine, USA) je americký spisovatel. Je synem Stephena a Tabithy Kingových. Publikoval tři romány,Heart Shaped Box(česky Černá krabice), Horns(česky Rohy) a NOS4A2 (Vánoční říše). Také vydal sbírku povídek 20th Century Ghosts. Zároveň je autorem kresleného románu Locke & Key (česky zatím vyšly 2 díly ze 4) a dalších. |wiki|

Nakladatelství Comics Centrum přišlo se zajímavou novinkou a to edicí "Na přání". V té budou dlouho očekávané knihy (momentálně hlavně pokračování rozjetých sérií) a vše budete mít ve svých rukou vy, čtenáři.

Jak to funguje? 
Třetí díl hororové série Zámek a klíč si můžete na eshopu objednat do 31.ledna. Pokud tak učiní nejméně 500 lidí, kniha jde do tisku a vychází 2. března. Od tohoto data až dokonce března můžete svou objednávku zaplatit a vyzvednou. Pokud vás zajímá více, nejlepší je podívat se na toto video.

Něco k třetímu dílu..
Ve třetí knize série se nad Klíčovem začínají stahovat temná mračna a mrtví intrikují proti živým. Kulišák si na pomoc v pátrání po klíči k černým dveřím povolává armádu stínů, která je odhodlána zlikvidovat každého, kdo se jí postaví do cesty. Tyler, Kinsey a Bóďa vedou zoufalý boj proti přesile, obklopeni světem, kde se sama noc stává jejich nepřítelem.

scénář: Joe Hill | kresba: Gabriel Rodriguez | překlad: Jan Kantůrek 
160 barevných stran | vazba vázaná s přebalem

objednávat můžete do 31.1.2015 za sympatických 399Kč na stránkách nakladatelství

2 komentáře:

  1. wau tak o sérii slyším prvně a vypadá to naprosto skvěle... :) akorát budu muset začít prvním dílem, tak nevím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je zrovna něco, co se vážně bude líbit téměř všem. Určitě neváhej. :-)

      Vymazat